Vital Vision is gespecialiseerd in het geven van trainingen, workshops, lezingen en individuele coaching op het gebied van vitaliteit en gedragsverandering. Dit doen wij voor bedrijven en particulieren, omdat wij het iedereen gunnen om zich fit en vitaal te voelen!


Trainingen

Mental fitness

Continu presteren vraagt om enorme mentale veerkracht en is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Deze training helpt deelnemers op weg naar meer inzicht in hun gedachten en gedrag. We bespreken concrete tips en tricks die helpen om mentaal fit en in controle te blijven.

Vital@Work

Deze training levert een positieve bijdrage aan de werk-privé balans en het werkgeluk van medewerkers. We bespreken onderwerpen als werkstress, timemanagement, communicatie en het belang van een gezonde leefstijl.

Healthy Habits

In deze training focussen we op gedragsverandering. We gaan actief aan de slag met het in kaart brengen van bestaande gedachtepatronen en het creëren van nieuwe gezonde gewoontes. We geven deelnemers praktische handvatten om dit toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Lifestyle Boost

Tijdens deze training richten we ons op alle factoren die een rol spelen bij een gezonde leefstijl, zoals voeding, beweging, ontspanning en mindset. We geven inzicht en leren deelnemers hoe je eenvoudig positieve veranderingen kunt aanbrengen in het dagelijks leven.

Workshops & Lezingen


Onderwerpen die aan bod komen in onze workshops en lezingen:

  • Mental fitness
  • Werkgeluk & Werkstress
  • Mindset
  • Gezonde gewoontes
  • Voeding & Vitaliteit
  • Positieve psychologie
  • Timemanagement
  • Persoonlijke & Professionele ontwikkeling


In al onze diensten zijn de laatste wetenschappelijke inzichten vanuit de positieve- en gezondheidspsychologie verwerkt tot praktische handvatten.

Onze diensten sluiten aan bij jouw behoeften of die van je medewerkers. Wil je graag over een specifiek onderwerp een workshop of lezing? Ook dat kan geregeld worden! Neem contact met ons op, dan kijken we samen hoe we jouw op maat gemaakte dienst kunnen ontwikkelen.

Individuele coaching

Als gezondheidspsycholoog en vitaliteitscoach begeleiden, motiveren en enthousiasmeren we je om zowel lichamelijk vitaal te voelen als mentaal fit en veerkrachtig.

Vitaliteit is meer dan alleen gezonde voeding en voldoende beweging. Wij maken daarom gebruik van een integrale aanpak, waarin alle elementen van de vitaliteitspiramide aan bod komen.

We gaan graag met je in gesprek om samen te bekijken hoe we jouw vitaliteit kunnen verbeteren!